Στρατιωτική επιστολογραφία – 1967

Ανώνυμος  χαρακτηρισμένος σκαπανέας 1967
Ανώνυμος χαρακτηρισμένος σκαπανέας 1968

Πέμπτη 26 Γενάρης 67

Απαντώ στο γράμμα σου αφού το θέλεις  Post Restand , έχει αλλάξει ο καιρός.To κατάλαβες; Πήρα τα τελευταία, όλα σχεδόν, γράμματά σου, τις τυλιγμένες κραυγές (υστερίες) και τις λογικές σκέψεις σου.
Είμαι ακόμα στρατιώτης. Η ζωή μου αυστηρά πειθαρχημένη, με πρόγραμμα που τηρείται ευλαβικά.Έγινα τακτικός λιγάκι. Συνήθισα το πρωινό ξύπνημα. Υποσεινήδητα άρχισε η ταξινόμηση των πάντων . Αν παρέμενα στο στρατό λίγα χρόνια ακόμα, ίσως να συμπληρωνόμουν και ίσως να έμοιαζα με αρχειοφυλάκιο, σκεπτικό -λογιστικό.
Τότε θα ταν εύκολο να με γνωρίσεις . Θα είχα συγκεκριμενοποιηθεί απόλυτα. Ϊσως απογοητευόσουν ακόμα.Πάντως θα μουν τότε ευτυχής, χωρίς περιττέ ςσκέψεις και μεταφυσικές ανησυχίες,χωρίς ερωτήματα.
Τότε θα μπορούσες να με ρωτήσεις ή να μου κάνεις πρόταση γάμου(αν κι απ΄ ότι ξέρω οι…αρχειοθήκες δεν νυμφεύονται)και θα ‘ παιρνες μιαν οριστική απάντηση. ναι , όχι, σε τρία τέρμινα.
Είμαι 19 μήνες στρατιώτης και είναι νωρίς να αποφασίσω τι θα κάνω όταν απολυθώ.Αντίθετα εσύ ξέρεις. Πρέπει να τελειώσεις τις σπουδές σου, βάζοντας στην άκρη, μονομανίες, επί του παρόντος(αυτό είναι κάτι που θα με ευχαριστήσει, αν σ ‘ ενδιαφέρει)

Γεια

με αγάπη

Γιώργος Κ.

ΥΣΤ.: Είμαι λίγο εύθυμος αυτόν τον καιρό

Σημείωση:λίγο πριν την 21η Απριλίου, ο χαρακτηρισμός των στρατιωτών,
γινόταν με πολλή προσοχή και άκρα επιμέλεια, από όλες τις αρχές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s