ΟΚΤΩΒΡΗΣ 09, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΙΦΗ ΚΑΜΑΡΗ (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ)

Ο Σίφης ήταν στο κέντρο της μεγάλης, αναρίθμητης παρέας, το πιο γνωστό πρόσωπο, ο ικανότερος εκφραστής των ιδεών μας, συναρπαστικός ομιλητής, εξαιρετικός ρήτορας. Χωρίς αναγνωρίσιμα ελαττώματα, πιο τίμιος απ΄ όσο καθορίζει η κοινωνική μας πρακτική, ασυνήθιστα εργατικός, ευρυμαθής, προσφερόμενος για βοήθεια. Ο εθελοντισμός, στην καθημερινή πρακτική του, η εξυπνάδα του και το ταλέντο του δασκάλου, αφιερώθηκαν στην εκπαίδευση, για πολλά χρόνια – η αναγνώριση από τα ΤΕΙ, ήταν και η μόνη τιμή που δέχθηκε, όταν δεν μπορούσε να την αρνηθεί.
Ο πιο σημαντικός της γενιάς του, κατά την γενική(ν) ομολογία, χωρίς την τυπική σοβαρότητα, την καθιερωμένη συμβατικότητα, αφιερωμένος στη μελέτη αλλά και το παιγνίδι – μέγας φαρσέρ (καλοήθης)-επηρέασε τη ζωή μας (και πολλών) έγινε τμήμα της καθημερινότητα μας – κάθε χρόνο τον Οκτώβριο , θα κάνουμε την επίσκεψη στο χωριό της μάνας του, για να μιλήσουμε , να πιούμε ένα ποτήρι κρασί, σαν να μην έφυγε ποτέ.

Σίφης Καμάρης και Νίκος Βαριγάκης 1965
Σίφης Καμάρης και Νίκος Βαριγάκης 1965

sifis-collage-flat

«]1963-στο κέντρο Κρήτη και Δόξα Σμπώκου/2ος αριστερά Μ.Γκαζής/Σιφης 2ος δεξιά ψηλά, Νίνα ξεξιά, Νίκη Σπαντιδάκη στη μέση-κορυφή, Μ.Σπανάκης"]
1963-στο κέντρο Κρήτη και Δόξα Σμπώκου/2ος αριστερά Μ.Γκαζής/Σιφης 2ος δεξιά ψηλά, Νίνα ξεξιά, Νίκη Σπαντιδάκη στη μέση-κορυφή, Μ.Σπανάκης

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΟΚΤΩΒΡΗΣ 09, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΙΦΗ ΚΑΜΑΡΗ (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ)”

  1. ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009, 11 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΦΗ ΚΑΜΑΡΗ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΞΑΡΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
    Πληροφορίες: τηλ 6977285823

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s